Slechtst betalende debiteuren

Probeert u al jaren uw slechtst betalende debiteuren op ludieke en klantvriendelijke wijze eraan te herinneren dat de betalingstermijn moet worden verkort van 150 dagen naar 30 dagen en lukt dit maar niet....         

Onze Debiteuren Felicitatie Dienst reikt u wellicht de helpende hand ! 

Wij bezoeken uw debiteur onverwachts of op afspraak en feliciteren de financiële      man/vrouw op locatie met het behalen van het Certificaat "Slechtst Betalende Debiteur".

Dit certificaat wordt feestelijk uitgereikt en is ingelijst om aan de muur te hangen of op zijn/haar bureau te plaatsen bestellen kan via hier of een voorbeeld om zelf te gebruiken !!

Daarnaast ontvangt men een ludiek aardigheidje als herinnering aan uw bedrijf, bijv.:

-     Schone Lei = om "opnieuw" te beginnen

-     Dakpan = "dak is bereikt"

-    Klok = "tijd om te gaan betalen"

Kijk ook eens op www.debiteurenwinkel.nl of onze www.brievenwinkel.nl Of Stuur eens een digitale Aanmaning via onze www.slechtstebetaler.nl

Het bezoek wordt beëindigd met een persoonlijke "Reminder" om het betalingsgedrag te verbeteren. Op uw verzoek kan huidige gedrag middels uw overzicht worden overhandigd en besproken.

En dan het Resultaat . . .  

U zal zien dat wanneer uw debiteur een factuur van u ontvangt even zal terugdenken aan het aardigheidje of het certificaat om volgende jaar niet weer in de "prijzen" te vallen. U heeft tenminste het maximale gedaan om binnen een goede relatie een "betaal-prikkel" uit te delen en een duidelijke boodschap over te brengen.


Voor meer informatie of vragen kunt u ons een mail zenden info@ader.nl

Wij nemen spoedig contact met u op om een ludieke actie op te starten.