Hoewel wij er naar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Ader.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid hieromtrent.

Alle informatie op de ader.nl website is puur informatief. Aan de informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Ader.nl behoudt zich het recht om zonder vooraankondiging veranderingen aan te brengen op de  website.

Mocht u op onnauwkeurigheden, onvolkomenheden of out-of-date informatie stuiten, dan stellen wij het zeer op prijs als u daarover contact met ons over opneemt middels info@ader.nl

Privacybeleid van Ader.nl

Alle persoonlijke gegevens die u op ader.nl invult worden vertrouwelijk behandeld, zodat uw privacy optimaal gewaarborgd blijft. Naam, e-mailadres en postadres worden gebruikt om, indien gewenst (u heeft dan zelf een aanvraag ingevuld), u informatief en promotie materiaal toe te zenden. Ook worden deze gegevens gebruikt om algemene bezoekersprofielen vast te stellen van deze website. Ader.nl bevat diverse links naar andere websites, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, noch de manier waarop zij met uw privacy omgaan.

 Copyright © Ader.nl